Kategórie
Bylinky Prípravky na erekciu

Najlepšie afrodiziakum pre mužov: Stavte na bylinky

Niekedy predstava pekného večera s intímnym partnerom nestačí na to, aby ste v sebe prebudili tú spaľujúcu vášeň, ktorá bola prítomná, keď vám bolo dvadsať. Ak by ste chceli zvýšiť svoju výkonnosť a chuť na sex, možno stačí pozvať do spálne prírodné afrodiziaká, ktoré môžu zážitok z milovania umocniť.

Hoci by sex nemal byť hlavným článkom vášho vzťahu, určite mu nemožno uprieť jeho dôležitosť. Ak si dlhodobo a cieľavedome nevybudujeme (alebo neudržiavame) vzájomnú intimitu, môže to negatívne ovplyvniť kvalitu partnerského vzťahu a znížiť erotické uspokojenie.

Niekedy sa tiež stáva, že hoci muž má chuť na sex, môže mať problémy s dosiahnutím alebo udržaním erekcie. Erotická hra sa preto môže skončiť ešte skôr, ako sa začne. Dlhodobé problémy s intimitou môžu mať negatívny vplyv aj na úroveň vnímaného stresu a sebaúctu.

Je možné sa v takomto čase spoľahnúť na prírodné prostriedky na podporu libida a potencie?

Čo sú to afrodiziaká

Čo sú to afrodiziaká?

Afrodiziakum je názov pre látku, ktorá stimuluje chuť na sex. Nejde o moderný vynález, tieto prostriedky sa používali aj v minulosti v niektorých civilizáciách. (Napríklad palina čierna alebo býčí bodliak sú jedovaté rastliny.) Názov afrodiziakum bol odvodený od bohyne lásky Afrodity.

V minulosti sa hovorilo, že niektoré rastliny, plody atď. majú afrodiziakálne účinky, ale dnes vieme, že nezvyšujú sexuálnu túžbu. Do tejto kategórie patria napríklad feferónky, guarana a mango.

Aké sú ich účinky?

O väčšine afrodiziak sa hovorí, že podporujú libido. Niektoré látky sa v ľudovom liečiteľstve odporúčali aj ako stimulanty na podporu potencie a sexuálnej výdrže. Niektoré afrodiziaká pre ženy zasa môžu podporovať hormonálnu rovnováhu. (Medzi ne môže patriť napríklad angelika čínska.) Z technického hľadiska mal byť želaným účinkom požitia afrodiziaka noc nekonečnej vášne.

Najlepšie prírodné afrodiziakum

Šafran siaty

Medzi obľúbené mužské afrodiziaká v posledných rokoch patrí šafran siaty, ktorý je jedným z najdrahších korenín na svete. (Je ho málo.) Údajne má stimulovať mužskú chuť na milovanie. Zaujímavé je, že vraj podporuje aj dobrú náladu. Na čo však nemá vplyv, hoci sa o ňom niekedy hovorí, je kvalita semena.

Ženšen pravý

Ďalším prírodným prostriedkom na podporu sexuality a libida u mužov je ženšen, ktorý sa hojne využíva v čínskej ľudovej medicíne. Jeho užívanie by malo podporiť normálnu erekciu, takže ak z nejakého dôvodu pravidelne zlyhávate, môže byť cenným nástrojom, ktorý vám pomôže zbaviť sa žihadiel. Množstvo skonzumovaného ženšenu by sa však nemalo preháňať.

Maca peruánska

Mace peruánskej sa niekedy nazýva peruánska viagra. Je preto pomerne ľahké odhadnúť, na čo sa táto bylina v minulosti používala v jej rodnom regióne.

Predpokladá sa, že jeho používanie môže pomôcť zvýšiť libido. Môže tiež podporiť dobrú náladu, takže môže opäť pomôcť k tomu, aby ste sa viac tešili na milovanie so svojím partnerom. Muži môžu mať prospech aj z toho, že táto bylina má údajne podporný účinok na kvalitu semena.

Kotvičník zemný

O kotvičníku sa veľa hovorí, ale len málo je to pravda. Napríklad nebolo dokázané, že by zvyšovala testosterón alebo zlepšovala športový výkon. Jej užívanie však môže opäť prispieť k tomu, že budete mať väčšiu chuť na sex.

najlepšie afrodiziaka

Čo je najlepšie?

Hoci je každá z uvedených bylín niečím zaujímavá a jedinečná, najlepšie bude, ak sa rozhodnete skombinovať ich všetky a vychutnať si ich spoločne. Zabudnite však na pracné zbieranie a sušenie. Namiesto toho si vyberte viaczložkový výživový doplnok na podporu mužskej sexuality, vitality a erekcie, ktorý ich všetky obsahuje. Zložky by mali obsahovať aj látky ako l-arginín a l-citrulín, ktoré podporujú prekrvenie intímnej oblasti.

⚖️ Porovnanie: TOP 7 prípravkov na erekciu

najlepšie lieky na erekciu
  • účinnosť jednotlivých prípravkov na tvrdú erekciu, zvýšenie libida a predĺženie sexuálnej výdrže
  • aký prípravok je vhodný, aké má vedľajšie účinky a kedy začne účinkovať
  • skúsenosti a spokojnosť s užívaním u ostatných ľudí
  • porovnanie cien za dennú dávku

naposledy aktualizované 10/2024

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *