Zväčšenie penisu – poznáte všetky spôsoby?

Aj keď sa len menšina mužov potýka s naozaj malým prirodzením, nič to nemení na tom, že mnohé z nich urobí aj nemožné, aby dosiahla trvalého zväčšenie penisu. Nie všetky metódy sú ale rovnako efektívne a bezpečné. Preto sa na ne dnes pozrieme trochu bližšie.

Muži si svojho penisu nadštandardne cení. Okrem toho, že im prináša uspokojenie je mu už od dávnoveku prisudzovaná určitá sila a moc. A keďže ľudia medzi sebou radi súťažia, ide aj o indikátor toho, o koľko sú v porovnaní s ostatnými lepší.

Lenže, 21. storočia je presýtené porno filmy a sexom. Čo znamená, že sa neporovnávajú už len s kamarátmi, alebo s úplne cudzími mužmi v spoločnej sprche, ale aj s nadmerne vyvinutými mužmi z celého sveta, ktoré vidíme pri akcii. Čo môže aj priemerne vybaveným mužom spôsobiť depresie z vlastnej výkonnosti a vzhľadu svojho tela. Niektorí si kvôli tomu povedia „DOSŤ“ a rozhodnú sa nájsť spôsob, ktorý by im pomohol dospieť k zväčšeniu penisu.

Je to ale dobrý nápad?

ako na zväčšenie penisu

Priemerná veľkosť penisu

Priemerná dĺžka uvádza, aká je priemerná dĺžka penisu v danom štáte. Čo sa týka Českej republiky, za priemer sa považuje dĺžka 15,5 cm vo stoporenom stave. (Čo je slušné, ak vezmeme do úvahy, že v niektorých ázijských krajinách ide o číslo, ktoré sa pohybuje medzi 10-12 cm.)

To ale neznamená, že by všetci muži u nás mali rovnakú dĺžku penisu. Pravda je (ako napríklad u priemernej mzdy) taká, že sa medzi nami vyskytujú aj muži s menším, či nadmerne vyvinutým penisom. Aby ste boli sami k sebe poctiví, to, ako na tom ste zistíte tak, že si vezmete do ruky meter a zmeriate si dĺžku penisu vo stoporenom stave. (Nezabudnite začať pri koreni, priamo pod pupkom.)

💊 Prípravky a lieky na erekciu

Ľudské telo je dokonalý stroj, v ktorom všetko so všetkým súvisí. Ak sa muž teší dobrému zdraviu, je v psychickej pohode a dodržiava zásady zdravého životného štýlu, je veľmi pravdepodobné, že bude sexuálne výkonný a nebude mať problémy s dosiahnutím a udržaním erekcie.

Reálny život so sebou ale prináša mnohé úskalia. V práci vás štve šéf, stresujete sa kvôli hypotéke, pohádali ste sa s partnerkou a máte podozrenie na vysoký cholesterol v krvi. Prípadne nemáte čas na cvičenie, čo vedie k tomu, že sa vaše ploché brucho začína povážlivo zaguľacovať.

To všetko sú dôvody, kvôli ktorým môžete občasne, alebo dokonca trvalo stratiť svoju erekciu. Aj keď ide o delikátnu problém, je dôležité sa objednať k lekárovi a zistiť príčinu toho, prečo sa vám to deje. (Vzhľadom k tomu, že môže ísť o následok kardiovaskulárneho ochorenia, ochorenia obličiek alebo cukrovky, je lepšie vedieť, že ste v poriadku.) Ak lekár vyhodnotí, že je to potrebné, odporučí vám obstaranie voľnopredajných doplnkov stravy pre podporu erekcie. Prípadne vám strčí do ruky recept na liek na podporu erekcie.

Námatkovo môžete skončiť doma s:

  • Viagrou
  • Levitrou
  • RED3
  • Clavinem
  • ArginMaxem

Alebo s čímkoľvek ďalším. Podľa toho, na čo presne daný preparát pôsobí môže mať pozitívny vplyv na celkovú vitalitu, sexuálnu výkonnosť či na zdravie vašej prostaty.

léky na zvětšení penisu

📈 Ako zväčšiť penis?

Keď už sme si urobili malý prierez tým, ako to je s priemernou dĺžkou penisu a s podporou erekcie, prišiel čas na to zistiť, akými spôsobmi sa dá zväčšiť penis. V tejto sekcii sa pozrieme na jednotlivé metódy, ich opis aj na to, ako (a či vôbec) fungujú.

💪🏻 Cviky na zväčšenie penisu

Asi to bude znieť na prvý dobrou trochu divne, ale keď môžeme trénovať svoje svaly, tak prečo by nešlo vytrénovať penis? Nepredstavujte si to ale tak, že si na svoje prirodzenie zavesíte činku.

Cvikom, ktorý môže mať na dĺžku a silu vášho penisu vplyv je preťahovanie. Ide o to, že dôkladne premasírujete penis po celej jeho dĺžke. Keďže je citlivý, môže trochu opuchnúť, čo ho urobí väčší a silnejší. Majte ale na pamäti, že táto metóda je pomerne nová a neexistuje k nej dostatok sprievodných štúdií. Čo sa týka výsledkov, tie bývajú dočasné a prakticky minimálne.

Čo sa týka bezpečnosti, masáž vykonávajte maximálne 1-2x denne v ochabnutom stave. V stoji, či v sede. Masáž by vám nikdy nemala spôsobovať bolesť. Tiež by ste mali celú vec najskôr prebrať so svojím lekárom.

Gél na zväčšenie penisu

Veľa ľudí chce rýchle výsledky bez akejkoľvek práce. Preto niektorí podľahnú internetovým reklamám na gély na zväčšenie penisu. Hoci vás nechceme sklamať, než odošlete záväznú objednávku, radšej upracte peňaženku a vypnite internet. Ide o úplne zbytočnú investíciu, ktorá nebude v lepšom prípade fungovať. V tom horšom sa vám urobí na penise vyrážka, alebo nejaké iné nadelenie, s ktorým sa nebudete chcieť stretávať.

Krém na zväčšenie penisu

Krémy na zväčšenie penisu sú na tom rovnako, ako gély. Peniaze, ktoré ušetríte ich (ne) nákupom radšej investujte do lístkov do kina, alebo do kvalitnej večere.

gel na zvětšení penisu

Pumpa na zväčšenie penisu

Použitie pumpy na zväčšenie penisu môže byť cesta, ako aspoň na chvíľu získať pocit zväčšeného mužstvo. Samozrejme, nesmiete skočiť na lep reklamám na vákuové pumpy, ktoré tvrdia, že vám predĺži penis až o niekoľko centimetrov do dĺžky. (To proste a jednoducho nejde.) Podtlak ale môže krátkodobo spôsobiť mierne natiahnutie, ktoré v krátkom čase zase opadne. Majte ale na pamäti, že príliš časté používanie tohto nástroja môže viesť k poškodeniu toporivých telies.

👨🏻‍⚕️ Chirurgické zväčšenie penisu

Chirurgické zväčšenie penisu je jediný spôsob, ako svoj penis naozaj a trvalo zväčšiť. Robí sa tak, že vám lekári vsunú do penisu kus silikónu, vďaka ktorému bude vyzerať silnejšie a dlhšie. Myslite ale na to, že tento zákrok so sebou nesie veľké riziká. Penis nemusí dobre prijať cudzorodý materiál. Tiež môže dôjsť k infekcii, otvorenie rany alebo k rozpadnutiu implantátu. Medzi ďalšie riziká operácie patrí nevoľnosť, alebo embólia. (Ktorá vás môže v extrémnych prípadoch i zabiť.)

Záver

To, s akou výbavou sa narodíme nemôžeme ovplyvniť. Čo sa týka jej zväčšenie, za naozaj efektívne možno považovať iba chirurgický zákrok. Ten so sebou ale nesie veľa zdravotných komplikácií a rizík. Takže pre vás bude iste lepšie sa s veľkosťou svojho penisu zmieriť.

⚖️ Porovnanie: TOP 7 prípravkov na erekciu

najlepšie lieky na erekciu
  • účinnosť jednotlivých prípravkov na tvrdú erekciu, zvýšenie libida a predĺženie sexuálnej výdrže
  • aký prípravok je vhodný, aké má vedľajšie účinky a kedy začne účinkovať
  • skúsenosti a spokojnosť s užívaním u ostatných ľudí
  • porovnanie cien za dennú dávku

naposledy aktualizované 04/2024